Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Grab The Ball

45,00 excl. btw 54,45 incl. btw

spannend reflex spel

+ 4,00 excl. btw

excl. btw

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief bezorgkosten (indien van toepassing).

Grab The Ball huren – Arcade Verhuur

Een interactief spel voor kinderen en volwassenen: test je reactievermogen met ‘Grab the Ball’! Je speelt dit spel één tegen één. Er liggen zes houten ballen op het platform. Wanneer je het spel start, gaan de LED-lampjes heel snel knipperen. Na een tijdje blijft één lampje branden. Probeer zo snel mogelijk die bal te pakken. Dit is een simpel maar verslavend spel, en je kunt het zo vaak spelen als je wilt. ‘Grab the Ball’ kun je huren voor kinderfeestjes, maar ook voor bedrijfsfeesten en evenementen is het een leuke toevoeging.

Het spel zit in een stevige behuizing en kan daardoor tegen een stootje. Hierdoor is het ideaal voor locaties waar veel mensen komen. Door de felle kleuren en knipperende lampjes valt het spel goed op. Ben je op zoek naar andere spellen voor je evenement? Kijk dan ook eens bij onze overige arcades. Wij kunnen alle spellen door heel Nederland bezorgen, of het nu om één spel gaat of een hele game room.

Maak je evenement compleet en huur het ‘Grab the Ball’ spel voor een onvergetelijke ervaring! Bekijk hier alle arcadekasten en flipperkasten van Arcade Verhuur.

Arcade Verhuur is de partner voor het huren van een flipperkasten en arcadekasten in o.a. Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grab The Ball” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

  • Gewicht 10 KG
  • Deze attractie kan je zelf opbouwen
  • Stroom: 25 Watt
  • Transportmaat 120 x 60 x 40 cm

Andere suggesties...

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@arcade-verhuur.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42