Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Airhockey tafel

95,00 excl. btw 114,95 incl. btw

degelijke airhockey tafel inclusief 2 pushers en pucks

+ 4,00 excl. btw
+ 14,95 excl. btw

excl. btw

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief bezorgkosten (indien van toepassing).

Airhockey huren – Arcade Verhuur

Speel dit spannende spel tegen je vrienden of collega’s en ontdek wie de snelste handen heeft. Airhockey is een behendigheidsspel waarbij snelheid en precisie de belangrijkste factoren zijn. Iedere speler heeft zijn eigen speelhelft met goal. Wanneer het spel begint, tikt één speler de puck met zijn pusher naar de tegenstander. Omdat de puck heel dun is, drijft hij als het ware op de lucht die uit het speelveld komt. Net als een hovercraft gaat hij daardoor supersnel. Probeer de puck in de goal van de tegenstander te schieten! De puck ketst heel hard van de zij- en achterkant van het speelveld af, dus je hoeft niet direct op de goal van de tegenstander te richten. Je kunt ook via een zijkant de puck erheen laten ketsen.

We leveren de tafel met 2 pushers en 2 pucks, zodat je meteen aan de slag kunt. We bouwen de tafel kosteloos voor je op bij bezorging. Deze mooie 7ft airhockey tafel heeft een metalen speelveld. Dit is niet gebruikelijk voor verplaatsbare airhockey tafels, die meestal een speelveld van plastic hebben. Een metalen speelveld speelt sneller en beter, en ziet er ook nog eens mooier uit.

Wil je een professionele airhockey tafel huren? Dan ben je bij Arcade Verhuur aan het juiste adres! We hebben ook prachtige tafelvoetbaltafels in dezelfde strakke kleuren, die perfect naast elkaar passen. Huur vandaag nog en breng extra plezier en competitie naar jouw evenement!

Arcade Verhuur is de partner voor het huren van een flipperkasten en arcadekasten in o.a. Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

F.A.Q.

Jazeker, deze speltafel past door elke normale deur. Er mogen alleen geen krappe bochten in de route zitten
Dat is geen probleem, indien er een lift aanwezig is van min. 220 cm diep. Levering kan alleen als het volledig gelijkvloers is van de plek waar we kunnen lossen tot de gewenste locatie. Ook geen kleine trappen of opstapjes dus.
Nee dat is niet nodig.
Ja, er zit een normale 220V stekker aan die in elk stopcontact kan. Het stroomverbruik is ook erg beperkt, dus je kunt makkelijk meerdere arcades en speltafels met verlengkabels in 1 stopcontact doen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airhockey tafel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

  • Doordat de poten los kunnen past hij door elke deur
  • 225 x 130 x 80 cm (L x B x H)
  • Gewicht: 90 KG
  • Stroom: 50 Watt
  • Inclusief 2 pushers en 2 pucks
  • Transportmaat: Bus met laadklep

Andere suggesties...

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@arcade-verhuur.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42