Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Arcadekast “Golden Tee Golf”

145,00 excl. btw 175,45 incl. btw

Grote “Golden Tee Golf” arcadekast van Arcade1Up

+ 4,00 excl. btw

excl. btw

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief bezorgkosten (indien van toepassing).

Arcadekast Golden Tee Golf huren – Arcade Verhuur

Dit is een echte klassieker onder de arcadekasten: Golden Tee Golf. Deze game geeft je de kans om als een professionele golfer op de baan te staan, en dat gewoon vanuit je luie stoel. Met de ingebouwde trackball kun je elke slag perfect simuleren, of het nu gaat om een bal met effect of een krachtige slag over een obstakel. Kies eenvoudig de juiste club en sla de bal over het veld. Iedereen kan dit spel meteen spelen, maar het is nog een flinke uitdaging om er echt goed in te worden. Dat is precies wat een goed videospel maakt.

Je kunt deze Golden Tee Golf arcadekast huren voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten en open dagen. Golden Tee Golf is een hoogwaardige replica gemaakt door Arcade1Up, met moderne componenten die zorgen voor duurzaamheid en een lichtgewicht beeldscherm. Hierdoor is de kast gemakkelijk te verplaatsen met een steekkar.

Let wel op bij smalle deuropeningen, want de kast is 167 cm hoog, 56 cm breed en 56 cm diep, en weegt 70 kg. Ondanks zijn compacte formaat past deze arcadekast perfect tussen de andere in ons assortiment. Hij is bijvoorbeeld mooi te combineren met de Donkey Kong– of Classics-arcadekasten.

Wil je een gezellige arcadekast voor het hele gezin huren dan is Golden Tee Golf een uitstekende keuze. Want je hebt gegarandeerd urenlang speelplezier er mee. En je hoeft niet eerst allerlei lange handleidingen te lezen voor je kunt gaan spelen. Gewoon aanzetten en swingen!

Bekijk hier alle arcadekasten en flipperkasten van Arcade Verhuur.

Arcade Verhuur is de partner voor het huren van een flipperkasten en arcadekasten in o.a. Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

F.A.Q.

Jazeker, deze arcade past door elke normale deur
Dat is geen probleem, indien er een lift aanwezig is. Levering kan alleen als het volledig gelijkvloers is van de plek waar we kunnen lossen tot de gewenste locatie. Ook geen kleine trappen of opstapjes dus.
Ja, aan de voorkant zit een knop waarmee je het geluid harder of zachter kunt zetten
Nee dat is niet nodig, de machine staat op free-play ingesteld
Ja, er zit een normale 220V stekker aan die in elk stopcontact kan. Het stroomverbruik is ook erg beperkt, dus je kunt makkelijk meerdere arcades met verlengkabels in 1 stopcontact doen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arcadekast “Golden Tee Golf”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

  • Groot formaat arcadekast van arcade1up
  • 57 x 70 x 168 cm (L x B x H)
  • Gewicht 70 KG
  • Met volumeregeling
  • Stroom: 200 Watt

Andere suggesties...

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@arcade-verhuur.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42