Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

VR Arcade

235,00 excl. btw 284,35 incl. btw

Bijzondere VR games in een prachtige stand-alone behuizing

+ 4,00 excl. btw

excl. btw

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief bezorgkosten (indien van toepassing).

VR Arcade huren – Arcade Verhuur

Wil je je feest naar een hoger niveau tillen? Huur dan onze gloednieuwe VR arcade! Deze topper komt compleet met een VR-bril en twee controllers. Speciaal ontworpen voor arcadehallen, is dit apparaat super makkelijk te gebruiken: gewoon aanzetten en spelen maar. Je hebt keuze uit maar liefst 30 fantastische spellen, variërend van actie en ontspanning tot horror. Bekijk hier de volledige lijst van games.

Dankzij het grote LCD-scherm en het krachtige geluid kan iedereen meegenieten van de actie. De futuristische look van de arcade maakt het ook nog eens een echte blikvanger. Het meegeleverde podium zorgt ervoor dat je als speler veilig staat, en voorkomt dat anderen per ongeluk in je buurt komen.

Onze VR arcade is perfect voor zowel beginners als ervaren spelers. Je kunt kiezen om de VR arcade te huren met of zonder begeleiding. Het apparaat is volledig stand-alone, wat betekent dat je het eenvoudig kunt opstellen en bezoekers het zelf kunnen bedienen. Omdat alle software afgeschermd is, kan er niets misgaan.

Verwacht je veel bezoekers die nog geen ervaring hebben met VR? Dan raden we aan om begeleiding van ons erbij te boeken. Ons team helpt de gebruikers het juiste spel te kiezen en geeft uitleg over de bediening, zodat iedereen zonder gedoe aan de slag kan. Zo wordt je evenement gegarandeerd een succes!

Heb je altijd al eens gedroomd van VR uitproberen? Maar heb je geen zin allerlei complexe software te moeten installeren? Of wil je gewoon een mooie toevoeging op je bedrijfsfeest? Dan kun je het beste de VR arcade huren bij Arcade Verhuur!

Bekijk hier alle arcadekasten en flipperkasten van Arcade Verhuur.

Arcade Verhuur is de partner voor het huren van een flipperkasten en arcadekasten in o.a. Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

F.A.Q.

Meestal wel, deze arcade past door een deur van min. 85 cm breed
Dat is geen probleem, indien er een lift aanwezig is van min. 160 cm diep met een deur van min. 85 cm breed. Levering kan alleen als het volledig gelijkvloers is van de plek waar we kunnen lossen tot de gewenste locatie. Ook geen kleine trappen of opstapjes dus.
Ja, aan de binnenkant zit een knop waarmee je het geluid harder of zachter kunt zetten
Nee dat is niet nodig, de machine staat op free-play ingesteld
Ja, er zit een normale 220V stekker aan die in elk stopcontact kan. Het stroomverbruik is ook erg beperkt, dus je kunt makkelijk meerdere arcades met verlengkabels in 1 stopcontact doen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VR Arcade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

  • Professionele VR arcade met diverse spellen
  • 200 x 160 x 240 cm (L x B x H)
  • Gewicht: 150 KG
  • Deze attractie wordt altijd door ons op- en afgebouwd
  • Stroom: 400 Watt
  • Transportmaat: bus met laadklep

Andere suggesties...

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@arcade-verhuur.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42