Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Mario Kart GP 2 – Single

175,00 excl. btw 211,75 incl. btw

Mario Kart race simulator

+ 4,00 excl. btw

excl. btw

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief bezorgkosten (indien van toepassing).

Mario Kart GP 2 – Single huren – Arcade Verhuur

Op zoek naar een unieke race-ervaring? Bij Arcade Verhuur kun je een originele Mario Kart race simulator huren! Dit is niet zomaar een simulator. Race tegen elkaar op verschillende Mario Kart-banen en kies je favoriete personage uit de Mario-wereld. De simulator heeft force feedback sturen, waardoor je weerstand voelt tijdens het sturen voor een extra realistische ervaring.

Maar dat is nog niet alles! De Mario Kart GP 2 komt met een coole feature: een camera boven het scherm. Voor de race begint, wordt er een foto van je gemaakt, compleet met grappige accessoires die passen bij je gekozen personage. Tijdens de race verschijnen de foto’s van je tegenstanders boven hun karts in het spel, zodat je direct ziet wie je probeert in te halen. Dit zorgt voor nog meer hilariteit en plezier!

Wanneer je op zoek bent naar een arcade racer om te huren voor je evenement raden we absoluut deze Mario Kart aan. De installatie verzorgen wij uiteraard. Doordat er wielen onder zitten is de Mario Kart gemakkelijk te verplaatsen. Door middel van een netwerkkabel kunnen meerdere units worden gekoppeld. Hierdoor is deze Mario Kart GP 2 ook te huren als twin racer en zelfs als quad racer. Je kunt dus met 4 collega’s tegen elkaar racen op hetzelfde circuit. Succes gegarandeerd voor elk bedrijfsfeest of evenement!

Bekijk hier alle arcadekasten en flipperkasten van Arcade Verhuur.

Arcade Verhuur is de partner voor het huren van een flipperkasten en arcadekasten in o.a. Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

F.A.Q.

Meestal wel, deze arcade past door een deur van min. 90 cm breed
Dat is geen probleem, indien er een lift aanwezig is van min. 170 cm diep met een deur van min. 90 cm breed. Levering kan alleen als het volledig gelijkvloers is van de plek waar we kunnen lossen tot de gewenste locatie. Ook geen kleine trappen of opstapjes dus.
Ja, aan de binnenkant zit een knop waarmee je het geluid harder of zachter kunt zetten
Nee dat is niet nodig, de machine staat op free-play ingesteld
Ja, er zit een normale 220V stekker aan die in elk stopcontact kan. Het stroomverbruik is ook erg beperkt, dus je kunt makkelijk meerdere arcades met verlengkabels in 1 stopcontact doen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mario Kart GP 2 – Single” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

  • 1 speler arcade racer
  • 89 x 163 x 170 cm (L x B x H)
  • Gewicht 250 KG
  • Makkelijk te verplaatsen door de wielen
  • Stroom: 400 Watt
  • Transportmaat: bus met laadklep

Andere suggesties...

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@arcade-verhuur.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42