Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Van Springkussenverhuur naar Arcade verhuur: Een Passie voor Arcadekasten en Flipperkasten

Soms begint een verhaal op een onverwachte manier. Voor ons begon het allemaal met een passie – een passie voor plezier, avontuur en het delen van unieke ervaringen. Ooit begonnen als Springkussenverhuur Haarlem, hebben we nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan ons verhaal: Arcade verhuur.

Het begon allemaal met een liefde voor retro gaming, een fascinatie voor de nostalgische geluiden van flipperkasten en de opwinding van klassieke arcadekasten. Die passie groeide en groeide, tot het moment dat we wisten dat we deze opwinding wilden delen met anderen. En zo werd Arcadeverhuur geboren! Nu kunnen we je een hele nieuwe wereld van entertainment bieden. Van Pac-Man tot Donkey Kong, van Attack from Mars tot Pump It Up, we hebben een uitgebreide selectie van arcade- en flipperkasten om je terug te brengen naar de gouden dagen van gaming.

Voor ons is dit meer dan alleen een bedrijf – het is een kans om onze passie te delen met anderen, om mensen samen te brengen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Of je nu een verjaardagsfeestje plant, een bedrijfsevenement organiseert of gewoon wat vrienden bij elkaar brengt voor een avond vol plezier, wij zijn er om ervoor te zorgen dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Nu, met trots en enthousiasme, kondigen we aan dat onze website Arcade-verhuur.nl zich zal concentreren op vier belangrijke onderwerpen, waarvan arcadekasten en flipperkasten natuurlijk de belangrijkste zijn. Maar dat is niet alles! We willen ook graag interactieve attracties, redemption spellen en alle andere vormen van gaming onder de aandacht brengen, omdat we geloven dat deze elementen essentieel kunnen zijn voor een geslaagd evenement.

Onze Focus:

 

1. Arcadekasten: Duik in de nostalgie en beleef de opwinding van klassieke arcadekasten met onze uitgebreide selectie. Van Pac-Man tot NBA JAM en Arcade Race Simulatoren, we hebben een breed scala aan arcadekasten om aan elke gaming-voorkeur te voldoen.

 

 

2. Flipperkasten: Laat de ballen rollen en de flippers vuren met onze collectie flipperkasten. Met hun kleurrijke ontwerpen en uitdagende gameplay, zijn flipperkasten een tijdloze favoriet voor gamers van alle leeftijden. Wij hebben verschillende versies waaronder Twilight zone, Creature From The Black Lagoon, Revenge From Mars en meer!

 

   

 

 

 

 

 

 

3. Spellen: Ontdek een wereld van plezier en amusement, naast onze prachtige arcadekasten en flipperkasten. Wij hebben ook andere interactieve games zoals airhockeytafels, basketbal arcades of een grijpautomaat. En dit alles is voor jong en oud, hartstikke gezellig dus!

basketbal arcade spel huren

4. Attracties: Spannende fysieke attracties en spellen die je vaak in team-verband kunt spelen. Denk hierbij aan onze eigen rodeostier “Brute Bertus”, een levend tafelvoetbal spel of pannakooi. Dit zijn een aantal populaire attracties uit het springkussenverhuur assortiment die perfect aansluiten bij de nieuwe doelgroep.

Bij Arcadeverhuur streven we ernaar om je de beste arcade-ervaring te bieden, of je nu een feestje plant, een evenement organiseert of gewoon wat retro gaming-plezier wilt hebben. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat het arcade-avontuur beginnen!

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 085 130 5303
E. info@arcade-verhuur.nl
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42